Προφίλ

Violac

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Το 1967 ο Δημήτριος Σακελλαρίου ξεκινά στη Λάρισα τη παραγωγή οικοδομικών χρωμάτων χτίζοντας πολύ γρήγορα ένα όνομα εμπιστοσύνης στην αγορά αποτέλεσμα της συνέπειας και της τιμιότητας που τον διακρίνει.

Το 1994 η εταιρεία περνάει στη δεύτερη γενιά και το 2004 μετακομίζει σε καινούργιες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις όπου με τη προσθήκη σύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού ξεκινά παράλληλα και τη παραγωγή βιομηχανικών χρωμάτων.

Παράλληλα σε συνεργασία με εργαστήρια του εξωτερικού ξεκινά μια προσπάθεια ανάπτυξης κορυφαίων από άποψης τεχνογνωσίας και ποιότητας προϊόντων με στόχο να καταλάβουν τη κορυφή της αγοράς και της προτίμησης του καταναλωτή.

Αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας είναι η παρουσίαση στην αγορά καινοτόμων και με κορυφαία standards προϊόντων τόσο για εσωτερικές όσο και για εξωτερικές εφαρμογές.

Στα τέλη του 2009 αναπτύσσουμε ένα πρωτοπόρο και πλήρες σύστημα χρωματισμού με στόχο να δώσουμε ακόμη περισσότερες λύσεις στο καταναλωτή.

Χρησιμοποιώντας τις καλύτερες πρώτες ύλες είμαστε σε θέση πλέον να ισχυριστούμε ότι τα προϊόντα μας είναι εφάμιλλα των καλυτέρων χρωμάτων που παράγονται διεθνώς.

Φιλικά,
Αστέριος Σακελλαρίου